«Είμαι βαθιά κομπλεξικός», εξομολογείται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου - iefimerida.gr

«Είμαι βαθιά κομπλεξικός», εξομολογείται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαθιά εξομολογητικός ήταν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξη που έδωσε με αφορμή το νέο του δίσκο με τίτλο «Αφετηρία». Εκεί που μίλησε για την Ελλάδα, τα μπουζουκοδάνεια και την Ελένη Ράντου.

«Ιδιαζόντως ευφυής και τρυφερός σαν εραστής, στα λάθη πάντα συνεπής, ο πιο καλός ο μαθητής. Κοινωνικά διαπρεπής, στον πειρασμό επιρρεπής, με σιγουριά ανασφαλής, ένας νορμάλ σχιζοφρενής. Ιδιαζόντως ευφυής και μανιώδης στοχαστής μιας υψηλής αισθητικής, Πειραϊκής-Πατραϊκής. Βαθύτατα εσωστρεφής, γεμάτος ίχνη ενοχής, μες στην χαρά μου δυστυχής, κομπλεξικός εκ γενετής». Αυτοί είναι οι στίχοι του Ιδιαζόντως που έχει γράψει για εκείνον η Ελένη Ράντου και τους οποίους ο Βασίλης Παπακωνστατίνου επισημαίνει πως «..έχει πετύχει διάνα!». Προσθέτοντας επίσης πως «Eίμαι βαθύτατα κομπλεξικός, είμαι ένα σωρό πράγματα».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο βετεράνος ρόκερ μιλάει για την νεολαία που μεταναστεύει («Δεν μπορώ να κακολογήσω κανέναν. Τα παιδιά σπουδάζουν για να προσληφθούν κάποια στιγμή στην ... ανεργία»), τα μπουζουκοδάνεια ( «Όσοι κάθονταν στα πρώτα τραπέζια πίστα έπαιρναν τα λεγόμενα "μπουζοκοδάνεια" και τώρα με την κρίση τα βρήκανε σκούρα») και τα τουρκικά σίριαλ ( «Το σύστημα χτυπά πρώτα τον πολιτισμό και την καλλιέργεια. Ένας καλλιεργημένος άνθρωπος δεν θα έβλεπε ποτέ αυτά τα σίριαλ, θα είχε απαίτηση να δει κάτι πιο σημαντικό»).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ