Δεκαήμερο προσφορών από 1 έως 10 Νοεμβρίου στα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας - iefimerida.gr

Δεκαήμερο προσφορών από 1 έως 10 Νοεμβρίου στα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε σκοπό να αυξηθεί η επισκεψιμότητα των εμπορικών καταστημάτων ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών κήρυξε δεκαήμερο φθινοπωρινών προσφορών εμπορευμάτων για όλα τα καταστήματα της Αθήνας, από την Πέμπτη 1 έως το Σάββατο 10 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί όλους τους εμπόρους να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή και να «διαθέσουν τα φθινοπωρινά είδη τους σε ελκυστικές τιμές, κοινοποιώντας τις προσφορές τους στην Περιφέρεια Αττικής - Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών».

Παράλληλα, κάθε εεπιχείρηση μπορεί να επισκέπτεται το www.pameathina.net και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες να καταχωρεί τις προσφορές της, προκειμένου να ενημερώνονται οι καταναλωτές για τις ευκαιρίες που θα υπάρχουν στη διάρκεια του δεκαημέρου.

Η πρωτοβουλία αυτή, όπως και όλες οι προηγούμενες, θα υποστηριχθεί από το Δήμο Αθηναίων με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και απόδοση του δημόσιου χώρου στους πολίτες

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ