Χρηστάκος και Παρασκευοπούλου στη θέση των Αρβανίτη και Κατσίμη την Τρίτη στη ΝΕΤ - iefimerida.gr

Χρηστάκος και Παρασκευοπούλου στη θέση των Αρβανίτη και Κατσίμη την Τρίτη στη ΝΕΤ

Χρηστάκης και Παρασκευοπούλου στη θέση των Αρβανίτη και Κατσίμη την Τρίτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Χρηστάκος και η Αντριάννα Παρασκευοπούλου θα παρουσιάσουν εκτάκτως την Τρίτη την εκπομπή της ΝΕΤ «Πρωινή Ενημέρωση», την οποία και «κρατούσαν» μέχρι σήμερα οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη οι οποίοι παύθηκαν προσωρινά μετά τα σχόλια που έκαναν για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια.

Την απόφαση να παρουσιάσουν εκτάκτως και προσωρινά οι δύο συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι την εκπομπή της ΝΕΤ την Τρίτη πήρε η διοίκηση της ΕΡΤ.

Από την πλευρά του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χρηστάκος, του οποίου η σύμβαση λήγει σε δύο μήνες περίπου, ενημέρωσε για την απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ τόσο την ΠΟΣΠΕΡΤ, όσο και τον Κώστα Αρβανίτη και την Μαριλένα Κατσίμη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γιάννης Χρηστάκος, ψήφισε υπέρ της δίωρης στάσης εργασίας που αποφάσισε η γενική συνέλευση που συγκλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Ραδιομέγαρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ