Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει τα μέτρα για «κυβερνητική σταθερότητα» - iefimerida.gr

Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει τα μέτρα για «κυβερνητική σταθερότητα»

Το ΠΑΣΟΚ «ψηφίζει» κυβερνητική σταθερότητα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαχωρίζει τη στάση του από τη ΔΗΜΑΡ το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως η Ιπποκράτους δεν εξαρτά της στάση της από τη στάση της Αγίου Κωνσταντίνου και επισημαίνοντας, παράλληλα, πως το Κίνημα θα διατυπώσει την Τρίτη τη θέση του «ως εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας και της εθνικής στρατηγικής για την έξοδος της χώρας από την κρίση».

Σύμφωνα με κύκλους της Ιπποκράτους «το ΠΑΣΟΚ δεν εξαρτά τη δική του στάση από τη στάση της ΔΗΜΑΡ που βρίσκεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τις ευθύνες δύσκολων εθνικών αποφάσεων».

Οπως τόνιζαν στελέχη του Κινήματος αμέσως μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, η επίσημη στάση που θα κρατήσει το κόμμα θα αποφασισθεί αύριο όταν και θα συγκληθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα, πάντως, με τις ίδιες πληροφορίες, «το ΠΑΣΟΚ θα διατυπώσει επίσημα αύριο τη θέση του, ως εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας και της εθνικής στρατηγικής για την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση, με ασφάλεια και προοπτική».

Οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν πως ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται ούτως ή άλλωστε σε συνεχή επαφή με τον Πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών, αλλά φυσικά και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα μέτρα και να επέλθουν οι μέγιστες δυνατές βελτιώσεις.

Μάλιστα, επισήμαιναν πως η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί μέχρι τελευταίας στιγμής, μέχρι το τέλος της συνεδρίασης του Eurogroup της 12/11, ενώ διευκρίνιζαν πως τις βελτιώσεις αυτές τις επιδιώκουν αυτοί που εφάπτονται με τους ξένους εταίρους, δανειστές και συνομιλητές μας και όχι όσοι απλώς διατυπώνουν αντιρρήσεις, ευαισθησίες ή ιδέες στον εσωτερικό διάλογο. Αυτό δεν αφορά μόνο τα εργασιακά, αλλά πολλά κρίσιμα και ευαίσθητα σημεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ