Λιάτσος για Αρβανίτη-Κατσίμη: Παραβίασαν τη δημοσιογραφική δεοντολογία - iefimerida.gr

Λιάτσος για Αρβανίτη-Κατσίμη: Παραβίασαν τη δημοσιογραφική δεοντολογία

Λιάτσος: Ο Αρβανίτης και η Κατσίμη παραβίασαν τη δημοσιογραφική δεοντολογία με α
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για καταπάτηση των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας κατηγορεί ο Αιμίλιος Λιάτσος τον Κώστα Αρβανίτη και τη Μαριλένα Κατσίμη και υπερασπίζεται το κόψιμο της εκπομπής τους.

Ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ χαρακτηρίζει «απαράδεκτους υπαινιγμούς» τα σχόλια των δημοσιογράφων κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια και τους κατηγορεί ότι δεν του έδωσαν το δικαίωμα να εκφράσει τη δική του γνώμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ.Λιάτσου:

«Η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης της ΕΡΤ σέβεται απολύτως τους κανόνες της ελευθεροτυπίας και το αποδεικνύει εμπράκτως στην καθημερινή παρουσίαση της επικαιρότητας και την προβολή όλων των απόψεων. Όμως, δεν μπορεί να αποδεχτεί την καταπάτηση στοιχειωδών κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Οι παρουσιαστές της σημερινής εκπομπής 'ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ' της ΝΕΤ, κ. Κώστας Αρβανίτης και κυρία Μαριλένα Κατσίμη, προέβησαν σε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, χωρίς μάλιστα να του δώσουν το δικαίωμα να εκφράσει τη δική του άποψη, ενώ με τα σχόλιά τους εμφανίστηκαν να προκαταλαμβάνουν το αποτέλεσμα δικαστικής απόφασης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ