Ρίχνει την τιμή του νέου της tablet Nexus, η Google - iefimerida.gr

Ρίχνει την τιμή του νέου της tablet Nexus, η Google

Ρίχνει την τιμή του νέου της tablet Nexus
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακολουθώντας την παγκόσμια ύφεση και δείχνοντας κατανόηση στον καταναλωτή, η Google μειώνει την τιμή του νέου της tablet Nexus 16 GB μεγέθους 7 ιντσών από τα 249δολάρια στα 199 δολάρια. Η μείωση αυτή συνδέεται επίσης και με την κυκλοφορία του νέου Nexus 32GB μεγέθους 7 ιντσών, ο οποίος θα πωλείται πλέον στην τιμή των 249 δολαρίων.

H κυκλοφορία του Nexus 32 GB μεγέθους 7 ιντσών αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά και την τιμή του Nexus των 8 GB, η τιμή του οποίου προβλέπεται να πέσει γύρω στα 100 δολάρια.

H Google είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει σήμερα επίσημα τον Nexus 32 GB, το έξυπνο τηλέφωνο Nexus 4 LG καθώς και τον υπολογιστής - tablet Nexus 10, αλλά η επίσκεψη του κυκλώνα Σάντι στη Νέα Υόρκη, τους ανέτρεψε τα σχέδια

Με τις γιορτές να πλησιάζουν, είναι πιθανόν τα νέα προϊόντα της Google να κυκλοφορήσουν στην αμερικανική αγορά χωρίς να έχουν προηγουμένως παρουσιαστεί επίσημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Google χρήματα tablet δολάρια τιμή nexus μειώνει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ