Παπαδημούλης για Αμβρόσιο: «Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει» - iefimerida.gr

Παπαδημούλης για Αμβρόσιο: «Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει»

Παπαδημούλης: Μόνο για τη φωτογραφία η πολιτική ηγεσία με τον Σχορτσιανίτη;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή επίθεση κατά του Μητροπολίτη Αμβρόσιου, για όσα έγραψε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης, ενώ σχολίασε και όσους δεν αντιδρούν στην επίθεση Παναγιώταρου στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

"Μια γλυκιά ελπιδα"βλέπει στην ΧΑ,ο Αμβροσιος,σε αντίθεση με άλλους Ιεράρχες.Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει. Αμβροσία!

Αυτό ήταν το σχόλιο που ανέβασε στο Twitter του, ο βουλευτής για όσα έγραψε ο Μητροπολίτης στο ιστολόγιο του για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή, την οποία είχε χαρακτηρίσει «γλυκιά ελπίδα».

Αμέσως μετά, με νέο του σχόλιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στις προκλητικές δηλώσεις του Παναγιώταρου για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Ο κ. Παπαδημούλης θύμισε ότι ο σέντερ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας αγωνίζεται από την ηλικία των 12 ετών με τη φανέλα με το εθνόσημο αλλά παρ' όλα αυτά η πολιτική και αθλητική ηγεσία του τόπου σιωπά.

Ο κ. Παπαδημούλης αναρωτιέται αν αρκούσε στις συγκεκριμένες ηγεσίες μονάχα μια φωτογραφία με τον Σχορτσιανίτη, προφανώς μετά τις μεγαλές επιτυχίες της Εθνικής Ελλάδας.

Το σχετικό tweet του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

Παπαδημούλης για Αμβρόσιο: «Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφήνει» | iefimerida.gr 0

Διαβάστε εδώ για το ρατσιστικό σχόλιο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κι εδώ την απάντηση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ