Ο τυφώνας Σάντι χάλασε τα σχέδια της Google - Αναβλήθηκε το Android Event - iefimerida.gr

Ο τυφώνας Σάντι χάλασε τα σχέδια της Google - Αναβλήθηκε το Android Event

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τυφώνας Σάντι δεν άλλαξε μόνο τα σχέδια των δύο προεδρικών υποψηφίων αλλά ανέβαλλε και το Android Event που είχε προγραμματιστεί η Google στην πόλη.

«Ακυρώνουμε την εκδήλωση της Δευτέρας στην Νέα Υόρκη λόγω του τυφώνα Sandy. Θα σας ενημερώσουμε για τα σχέδια μας μόλις γνωρίζουμε περισσότερα. Μείνετε ασφαλείς. Η ομάδα του Android», ήταν η λιτή ανακοίνωση της Google.

Στη δήλωση της η αμερικάνικη εταιρεία δεν ανακοίνωσε κάποια μελλοντική πιθανή ημερομηνία της διεξαγωγής της παρουσίασης ωστόσο αναμένεται να υπάρξει σύντομα σχετική ενημέρωση.

Στην εκδήλωση της, η Google αναμενόταν να παρουσιάσει τρεις νέες συσκευές της σειράς Nexus, το Nexus 4 (κατασκευασμένο από την LG), το Nexus 10 (Samsung) καθώς και μια ανανεωμένη έκδοση του Nexus 7.

Ταυτόχρονα «ντεμπούτο» θα έκανε και η νέα έκδοση του Android, η 4.2 η οποία σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες θα αποτελούσε μια μικρή αναβάθμιση του Jelly Bean, διατηρώντας την ίδια ονομασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ