Γκάζια Σαμαρά σε υπουργούς: Κλείστε τώρα τις εκκρεμότητες – Νέα σύσκεψη στο Μαξίμου - iefimerida.gr

Γκάζια Σαμαρά σε υπουργούς: Κλείστε τώρα τις εκκρεμότητες – Νέα σύσκεψη στο Μαξίμου

Γκάζια Σαμαρά σε υπουργούς: Κλείστε τώρα τις εκκρεμότητες – Τετ α τετ με Στουρνά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανένα περιθώριο χαλάρωσης δεν φαίνεται να αφήνει να αφήνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στους υπουργούς της κυβέρνησης και τους «κυνηγά» προκειμένου να κλείσουν άμ,εσα όλες τις εκκρεμότητες που έχουν ανοιχτές πριν την τηλεδιάσκεψη των «17» της Ευρώπης, αλλά και την κατάθεση του Προϋπολογισμού στη Βουλή.

Σήμερα ο πρωθυπουργός θα έχει και νέα σύσκεψη το απόγευμα στο Μαξίμου με το οικονομικό επιτελείο και παράγοντες από τα υπουργεία. Σύμφωνα με το real.gr ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να κλείσει όλα τα μέτωπα που είναι ανοιχτά και η κυβέρνηση να εμφανιστεί στη Βουλή όσο το δυνατόν πιο έτοιμη. Το πρώτο crash test θα είναι στις διατάξεις για τις αποκρατικοποιήσεις.

Ο μεγάλος πονοκέφαλος που καλείται να αντιμετωπίσει το Μέγαρο Μαξίμου είναι η άρνηση ορισμένων υπουργών να προχωρήσουν στην υλοποίηση των αποφάσεων και αναζητούν ακόμα ισοδύναμα μέτρα.

Στο μέτωπο κυβέρνησης – ΔΗΜΑΡ για τα εργασιακά μέχρι χθες δεν υπήρξε καμία πρόοδος στις συζητήσεις με τον Φώτη Κουβέλη να ζητά την... οπισθοχώρηση της Τρόικα. Από την άλλη ο κ. Σαμαράς ξεκαθαρίζει πως θα προχωρήσει στην ψήφιση των μέτρων ακόμα και χωρίς τη ΔΗΜΑΡ αφού το ζητούμενο αυτή την ώρα είναι η εκταμίευση.

Ωστόσο ο πρωθυπουργός μέχρι και την τελευταία ώρα θα προσπαθήσει να πάρει από τον Φώτη Κουβέλη το πολυπόθητο «ναι» προκειμένου το πακέτο να ψηφιστεί στο σύνολό του και από την κοινοβουλευτική δύναμη της ΔΗΜΑΡ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ