Παύλος Παυλίδης και B-Movies απόψε στο Passport του Πειραιά - iefimerida.gr

Παύλος Παυλίδης και B-Movies απόψε στο Passport του Πειραιά

Παύλος Παυλίδης και B-Movies απόψε στο Passport του Πειραιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σπουδαίος μουσικός και τραγουδοποιός που κατέχει εξέχουσα θέση στο μουσικό στερέωμα από την πρώτη του εμφάνιση στην δεκαετία του '80 με το συγκρότημα «Μωρά στη Φωτιά», θα βρίσκεται απόψε στον πολυχώρο Passport στον Πειραιά, για μία αξέχαστη μουσική βραδιά.

Έχοντας στο ενεργητικό του μία σημαντική μουσική καριέρα, αφού μετά τη συμμετοχή του στο συγκρότημα «Μωρά στη Φωτιά», ακολούθησε μία από τις πιο δημιουργικές του φάσεις, η περίοδος που κρατούσε τη θέση του frontman στα Ξύλινα Σπαθιά και παρόλο που η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε το 2003, ήταν σίγουρο ότι το ταλέντο του Παύλου και η αγάπη του για την μουσική θα τον κρατούσαν στο προσκήνιο.

Το καινούριο συγκρότημα που έχει γίνει σταθερός συνοδοιπόρος του στα καινούρια του μουσικά βήματα είναι οι B-movies. Με το δισκογραφικό τους ντεμπούτο το 2004 με τίτλο «Αφού λοιπόν ξεχάστηκα», καθώς και με το δίσκο «Άλλη μια μέρα» που κυκλοφόρησαν το 2006, κατάφεραν να μαγέψουν το κοινό και να θυμίσουν τις παλιές καλές εποχές του Παυλίδη.

PassPort Xώρος Πολιτισμού - Κέντρο Πειραιά (Καραΐσκου 119) Τηλ: 2104296401
Ωρα: 22:00
Εισιτήρια:Γενική είσοδος στο μπαρ: 15€ (με ποτό)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ