Ντόρσεϊ: «Πρέπει να αλλάξει κάτι για να μείνω στον Ολυμπιακό» - iefimerida.gr

Ντόρσεϊ: «Πρέπει να αλλάξει κάτι για να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ντόρσεϊ: «Πρέπει να αλλάξει κάτι για να μείνω στον Ολυμπιακό»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζόι Ντόρσεϊ, με μήνυμά του μέσω της σελίδας του στο Facebook, χαρακτήρισε κάποιος από τους συμπαίκτες του εγωιστές, τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι και ξεκαθάρισε πως για να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους», θα πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα.

«Πρώτα απ όλα στους θαυμαστές και στους φίλους μου: ποτέ στη ζωή μου δεν έχω παραιτηθεί από κανέναν και τίποτα. Δεν έχω αποφασίσει αν θα πάρω τη δεχτώ τη συμφωνία με ομάδα του ΝΒΑ, επειδή αγαπώ την Αθήνα. Πρέπει να καθίσω με τον προπονητή μου και να μιλήσω, γιατί δεν είναι ίδιος ο Ολυμπιακός με πέρυσι. Κάτι πρέπει να αλλάξει για μένα, για να μείνω», έγραψε ο 29χρονος σέντερ, ενώ στη συνέχεια απαντώντας σε σχόλιο φίλου του στο Facebook, ανέφερε:

«Φίλε μου, αν έβλεπες το παιχνίδι θα διαπίστωνες πως στο πρώτο δεκάλεπτο και μέχρι να βγω από το παιχνίδι παίζαμε καλή άμυνα και κερδίζαμε. Μετά κάποιοι άρχισαν να παίζουν εγωιστικά και μπορούσες να δεις ότι το παιχνίδι γύριζε προς όφελος της Ζαλγκίρις. Δεν μου αρέσει όταν κάποιοι δεν παίζουν για την ομάδα, αλλά για τον εαυτό τους ή δεν παίζουν άμυνα, ενώ ο προπονητής δεν τους βγάζει έξω. Ενας αμυντικός παίκτης είναι στον πάγκο κι εμείς είμαστε 20 πόντους πίσω».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook Ολυμπιακός Τζόι Ντόρσεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ