«Παράθυρο» συμφωνίας για τα μέτρα έως τη Δευτέρα από τους Ευρωπαίους - iefimerida.gr

«Παράθυρο» συμφωνίας για τα μέτρα έως τη Δευτέρα από τους Ευρωπαίους

«Παράθυρο» συμφωνίας για τα μέτρα έως τη Δευτέρα από τους Ερυωπαίους
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Περιθώριο να επιτευχθεί συμφωνία εντός της κυβέρνησης για το φλέγον θέμα των εργασιακών μέχρι τη Δευτέρα δίνουν οι Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ, παρατείνοντας κατά μία ημέρα τη συνεδρίαση του Euroworking Group.

Σύμφωνα με τα νεώτερα από το μέτωπο των Βρυξελλών, όπου βρίσκεται ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Παναγιώτης Τσακλόγλου για να παρουσιάσει τις έως τώρα επιδόσεις αλλά και για να διαπραγματευθεί ει δυνατόν το να αποσυρθεί για αργότερα το πακέτο των εργασιακών, ενώ ήταν αρχικά προγραμματισμένη συνεδρίαση για τη Πέμπτη και τη Παρασκευή, ο ελληνικός φάκελος θα συζητηθεί σήμερα και τη Δευτέρα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στη κυβέρνηση να αναζητήσει τη χρυσή τομή στο πρόβλημα των εργασιακών.

Αν όλα πάνε καλά και τη Δευτέρα και οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία τότε θα συγκληθεί έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ