ΠΑΣΟΚ: Κάθε ιδιωτικοποίηση να περνά ξεχωριστά από τη Βουλή - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Κάθε ιδιωτικοποίηση να περνά ξεχωριστά από τη Βουλή

ΠΑΣΟΚ: Κάθε ιδιωτικοποίηση να περνά ξεχωριστά από τη Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αίτημα να κατατεθεί τροπολογία που θα δίνει τη δυνατότητα στη Βουλή να «έχει λόγο» για κάθε μια ιδιωτικοποίηση δημόσιας επιχείρησης ξεχωριστά θα μεταφέρει ο Πάρις Κουκουλόπουλος στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή οι βουλευτής Μάρκος Μπόλαρης, Θάνος Μωραΐτης, Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννης Δριβελέγκας άσκησαν κριτική στον κ. Κουκουλόπουλο, λέγοντας πως δεν υπάρχει διαφάνεια στον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις στο εσωτερικό του κόμματος.

«Δουλευόμαστε μεταξύ μας, παραδώσαμε τη χώρα σε ένα Μνημόνιο, εκχωρήσαμε τα θέματα ενεργειακής πολιτικής και δεν είδα να αντιδράτε» φέρεται να είπε ο κ. Κουκουλόπουλος προκαλώντας την οξύτατη αντίδραση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

«Αν νομίζεις ότι θα φοβηθούμε επειδή φωνάζεις ....είσαι εκτεθειμένος» του απάντησε ο Μάρκος Μπόλαρης

«Ο Σαμαράς για οποιαδήποτε απόφαση ζητούσε ενημέρωση.Πρέπει να ενημερωνόμαστε δεν μπορεί να αιφνιδιαζόμαστε. Νιώθω την ευθύνη για μια προηγούμενη περίοδο που συναίνεσα με διαδικασίες λευκής εξουσιοδότησης δεν είμαι διατεθειμένος να ανεχτώ και να δώσω καμία λευκή εξουσιοδότηση» συμπλήρωσε ο κ. Αηδόνης.

Αφορμή για την κριτική αποτέλεσε το γεγονός ότι παρά το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ είχε αποφασίσει να είναι κάθετο στις διεκδικήσεις του, ο κ. Κουκουλόπουλος «στρογγύλεψε» τα πράγματα μιλώντας στην Ολομέλεια.

Οι εν λόγω βουλευτές ζήτησαν η Βουλή να έχει λόγο για κάθε μια ιδιωτικοποίηση δημόσιας επιχείρησης ξεχωριστά.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΚΤΕ εκφράστηκε και μια άλλη άποψη από την πλευρά των Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Παναγιώτη Ρήγα. Θεωρώντας ότι το να έρχεται κάθε ιδιωτικοποίηση ξεχωριστά στη Βουλή θα τη μετατρέψει σε πλυντήριο, πρότειναν να αναλάβει τη διαδικασία το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ