Μητέρα 26χρονου: Μου είπε ο γιος μου «πάω για καφέ» και δεν γύρισε ποτέ - iefimerida.gr

Μητέρα 26χρονου: Μου είπε ο γιος μου «πάω για καφέ» και δεν γύρισε ποτέ

Μητέρα 26χρονου: Μου είπε ο γιος μου «πάω για καφέ» και δεν γύρισε ποτέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δραματική φιγούρα της μητέρας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου που έπεσε θύμα απαγωγής και ακόμη αγνοούνται τα ίχνη του πήγε στο γραφείο του ανακριτή όπου κατέθεσε για περίπου πέντε ώρες από τις 09:30 το πρωί έως τις 14:30.

Η γιατρός ανέφερε πως οι απαγωγείς και κυρίως ο 71χρονος οικογενειακός φίλος που φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της οργάνωσης κατάφερε να προσελκύσει τον νεαρό εκμεταλλευόμενος την αδυναμία που είχε ο 26χρονος για τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με το newsit.gr η άτυχη μητέρα είπε η ίδια στον ανακριτή ο 71χρονος είχε φέρει σε επαφή με ιδιοκτήτες διαφόρων αντιπροσωπειών πολυτελών ΙΧ τον γιο της Μάριο και έτσι τον «είχε συνεχώς από κοντά». Προφανώς και την ημέρα της απαγωγής ο δράστης κάλεσε τον 26χρονο στο κινητό και του είπε να συναντηθούν για να του δείξει κάποιο αυτοκίνητο, ενώ τόνισε «δεν μου είπε τίποτα για το που πάει και ποιον θα συναντήσει. μου είπε μόνο ότι πάει για καφέ. Από τότε, εξαφανίστηκε».

Ετσι κατάλαβα πως ο «οικογενειακός φίλος» ήταν ο απαγωγέας του Μάριου

Τις πρώτες ημέρες που είχε εξαφανιστεί ο Μάριος, ο 71χρονος είχε προσεγγίσει τη μητέρα του νεαρού, αφού την είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ισχυριζόμενος ότι εργάζεται για τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και πως έχει επαφές με την ΕΥΠ.

Ωστόσο όσο περνούσε ο καιρός διαπίστωνε πως ότι της έλεγε ο 71χρονος, στη συνέχεια άκουγε ακριβώς τα ίδια από τους απαγωγείς. Τότε μίλησε στην αστυνομία και οι αρχές, αφού τον παρακολούθησαν αποκάλυψαν τον... διπλό ρόλο του και έφτασαν και στα ίχνη και των υπόλοιπων απαγωγέων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ