Στουρνάρας: Δεν κάνει πίσω η Τρόικα στα εργασιακά - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Δεν κάνει πίσω η Τρόικα στα εργασιακά

Στουρνάρας: Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει πίσω η Τρόικα στα εργασιακά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε ενδεχόμενο υπαναχώρησης της Τρόικας στο ζήτημα των εργασιακών απέκλεισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από το Mέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας ότι έχει εξαντλήσει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι όλα τα μέτρα θα έρθουν προς ψήφιση σε ένα άρθρο κι ως εκ τούτου το αίτημα της Δημοκρατικής Αριστεράς για ξεχωριστό άρθρο για τα εργασιακά δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάνουμε πίσω σε αυτό, το ΠΑΣΟΚ ήδη μου είπε ότι εμείς θέλουμε δεκαπέντε τέτοια άρθρα τότε. Και έχουν δίκιο.»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η συμφωνία κινδυνεύει σε περίπτωση που ο Φώτης Κουβέλης κάνει πίσω, ο κ.Στουρνάρας σχολίασε ότι «δεν θα είναι ωραίο, διότι είναι ένας κυβερνητικός συνασπισμός τριών κομμάτων» ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι ο ίδιος θα προωθήσει σε κάθε περίπτωση το πακέτο της συμφωνίας στη Βουλή καθώς «δεν έχουμε άλλο περιθώριο».

Λίγο νωρίτερα, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε ότι η πρωινή ασθένεια του δεν ήταν διπλωματική κι ότι στην αρχή φοβήθηκε για κάτι χειρότερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ