Καμμένος: Σας πήραν χαμπάρι οι Γερμανοί ότι ξεπουλάτε δημόσια περιουσία σε φίλους σας - iefimerida.gr

Καμμένος: Σας πήραν χαμπάρι οι Γερμανοί ότι ξεπουλάτε δημόσια περιουσία σε φίλους σας

Καμμένος:  Σας πήραν χαμπάρι οι Γερμανοί ότι ξεπουλάτε δημόσια περιουσία σε φίλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις ΔΕΚΟ και λιμένων.

Ο κ. Καμμένος είπε χαρακτηριστικά πως: «Σας έχουν πάρει χαμπάρι και οι Γερμανοί ότι ξεπουλάτε δημόσια περιουσία σε φίλους σας - και φωνάζουν γιατί θέλουν να τα πάρουν όλα».

«Όποιος ψηφίσει αυτή τη στιγμή, την παράδοση της λειτουργίας της χώρας σε ξένες δυνάμεις, έχει προσωπική ευθύνη», συμπλήρωσε απευθυνόμενος στους βουλευτές της συγκυβέρνησης.

Υπενθυμίζοντας δε τη διαγραφή του Νίκου Σταυρογιάννη από την ΝΔ παρατήρησε πως «ούτε ο κακοποιός - με εξαίρεση την τρομοκρατία - δεν δικάζεται για πρόθεση διάπραξης εγκλήματος. Αυτό είναι φασισμός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ