Όταν ο Ντεπαρντιέ αποθέωνε τον Τσετσένο δικτάτορα Καντίροφ [video] - iefimerida.gr

Όταν ο Ντεπαρντιέ αποθέωνε τον Τσετσένο δικτάτορα Καντίροφ [video]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο προκαλεί στην Γαλλία video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εμφανίζοντας τον διάσημο Γάλλο ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ να αποθεώνει προκλητικά τον πρόεδρο της Τσετσενίας Καντίροφ που κατηγορείται για διαφθορά και εγκλήματα εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων.

Ο Ντεπαρντιέ συμμετείχε στις 5 Οκτωβρίου στην πρωτεύουσα της Τσετσενίας, Γκρόζνι, στην δεξίωση-φιέστα που παρέθεσε ο πρόεδρος Καντίροφ για τα γενέθλια του. Ο Γάλλος ηθοποιός πήρε μαλιστα και τον λόγο από το βήμα λέγοντας «Ζήτω το Γκρόζνι! Ζήτω η Τσετσενία! Ζήτω ο Καντίροφ!»

Σύμφωνα μάλιστα με σχετικό δελτίο τύπου της κυβέρνησης ο Ντεπαρντιέ «χόρεψε» στο τέλος και έναν τσετσένικο παραδοσιακό χορό με την επίσης προσκεκλημένη, Ιταλίδα ηθοποιό, Ορνέλα Μούτι. Σύμφωνα με φήμες ο Ντεπαρντιέ και η Ορνέλα Μούτι πληρώθηκαν αδρά για να πάρουν μέρος στα γενέθλια του Τσετσένου προέδρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ