Ο Σαμαράς σκόραρε στο «Καμπ Νου» κόντρα στην Μπαρτσελόνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Σαμαράς σκόραρε στο «Καμπ Νου» κόντρα στην Μπαρτσελόνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να λυγίσει στο 94ο λεπτό την αντίσταση της Σέλτικ στο «Καμπ Νου», με τους «Κέλτες» να προηγούνται στο σκορ με το γκολ του Γιώργου Σαμαρά στο 18ο λεπτό.

Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά, με την μπάλα να χτυπά και στην πλάτη του Χαβιέρ Μασκεράνο, όμως αποχώρησε στο 43' από το παιχνίδι με πρόβλημα τραυματισμού. Οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση χάρη στα γκολ των Αντρές Ινιέστα (45') και Ζόρντι Άλμπα (94').

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Τρίτης, η Σαχτάρ Ντόνετσκ νίκησε 2-1 την Τσέλσι για τον 5ο όμιλο του Champions League, ενώ η Γιουβέντους έμεινε στο 1-1 με την Νόρτζελαντ στη Δανία και μετρά τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στον έκτο όμιλο η Μπάγερν Μονάχου πέρασε από την έδρα της Λιλ, ενώ η Βαλένθια νίκησε 3-0 την Μπάτε Μπορίσοφ στη Λευκορωσία, με τις τρεις ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου με έξι βαθμούς. Την πρώτη νίκη της στη διοργάνωση πέτυχε για τον 7ο όμιλο η Σπάρτακ Μόσχας επί της Μπενφίκα (2-1), ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το 3 στα 3, επικρατώντας με ανατροπή της Μπράγκα (3-2) στο «Ολντ Τράφορντ». Στον ίδο όμιλο (8ο), Γαλατασαράι και Κλουζ έμειναν στο 1-1.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

5ος ΟΜΙΛΟΣ
Νόρτζελαντ-Γιουβέντους 1-1
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Τσέλσι 2-1

6ος ΟΜΙΛΟΣ
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Βαλένθια 0-3
Λιλ-Μπάγερν Μονάχου 0-1

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Σπαρτάκ Μόσχας-Μπενφίκα 2-1
Μπαρτσελόνα-Σέλτικ 2-1

8ος ΟΜΙΛΟΣ
Γαλατασαράι-Κλουζ 1-1
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράγκα 3-2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ