«Έκοψα τα ναρκωτικά αφού μου μίλησε ο Θεός», δηλώνει γνωστή bisexual τραγουδίστρια - iefimerida.gr

«Έκοψα τα ναρκωτικά αφού μου μίλησε ο Θεός», δηλώνει γνωστή bisexual τραγουδίστρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μποναμάς» από άποψη θεαματικότητας ήταν για την Όπρα η άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που της παραχώρησε η Φέργκι των Black Eyed Peas. Εκεί που μίλησε για την «θεϊκή» επέμβαση που την έκανε να σταματήσει τα ναρκωτικά και τις bisexual περιπέτειες της.

«Άρχισα να γίνομαι εντελώς παρανοϊκή. Κάποια στιγμή βρέθηκα μέσα σε μια εκκλησία και ήμουν σίγουρη ότι απέξω μου την έχουν στημένη το FBI και ομάδες SWAT της αστυνομίας. Οπότε κάθισα και άρχισα να μιλάω με τον Θεό. Του είπα ότι αν βγω έξω και δεν είναι κανείς να με συλλάβει, θα σταματήσω. Όντως δεν με περίμενε κανείς. Οπότε απλά κράτησα την υπόσχεσή μου. Κάτι που δεν ήταν εύκολο, καθώς είχα αρχίσει να παίρνω ναρκωτικά από μικρή. Ξεκίνησα από ecstasy και πέρασα στην μεθαμφεταμίνη. Κάποια στιγμή είχα φτάσει να ζυγίζω 40 κιλά». Αυτό δήλωσε η 37χρονη τραγουδίστρια στην εκπομπή της Όπρα στην οποία βρέθηκε καλεσμένη.

Αν και το πιο «πικάντικο» κομμάτι της συνέντευξης ήταν όταν μίλησε για τις σεξουαλικές της περιπέτειες στο κολέγιο: « Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση με γυναίκα. Απλά περνούσαμε 'καλά' μαζί. Δεν ξέρω αν θα με χαρακτήριζα bisexual. Θα έλεγα πως απλά είμαι περισσότερο σεξουαλικά ανοιχτή σε νέες εμπειρίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ