Λαζόπουλος: «Η Xρυσή Αυγή πάσχει από εθνικό πριαπισμό» [βίντεο] - iefimerida.gr

Λαζόπουλος: «Η Xρυσή Αυγή πάσχει από εθνικό πριαπισμό» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυναμική πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ το Αλ Τσαντίρι News, στα πλαίσια του οποίου ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε την άνοδο της Χρυσής Αυγής, την κραυγή της Μέρκελ μόλις είδε τον Σαμαρά και τον Πέτρο Γαϊτάνο. Guest star της βραδιάς η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Ζούμε σε ένα παραλήρημα εθνικού πριαπισμού. Αυτοί (σ.σ. Χρυσή Αυγή) έχουν πάθει εθνικό πριαπισμό. Νομίζουν ότι την έχουν μεγαλύτερη από όλους. Την αγάπη για την πατρίδα, τη σημαία την έχουν μεγαλύτερη, έχουν τη μεγαλύτερη πίστη για το Θεό. Αν νομίζετε ότι αυτός που κρατάει μεγαλύτερο σταυρό είναι καλύτερος Χριστιανός, εγώ λέω ότι είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης, γιατί έχει ανάγκη να αποδείξει κάτι που νιώθει ότι δεν το έχει (...)

Όλοι μιλάμε πλέον για τη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή τα κατάφερε, άλλαξε την ατζέντα. Πέρσι κυνηγούσαμε τους πολιτικούς, φέτος κυνηγάμε τους Πακιστανούς, δεν είναι και λίγο. Ότι οι Πακιστανοί υπόγραψαν τα μνημόνια. Αυτό καταλάβαμε τόσο καιρό οι Έλληνες. Κανείς δεν αντιλέγει ότι το ζήτημα των παράνομων μεταναστών είναι ένα μεγάλο θέμα, το οποίο επί σειρά ετών δεν το επίλυσαν οι δημοκρατικές κυβερνήσεις. Αλλά όποιος σπέρνει μίσος θα θερίσει και μίσος». Αυτό δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος για την Χρυσή Αυγή.

Προσθέτοντας πως : «Είναι αλήθεια ότι δεν βαρύνονται με οικονομικά σκάνδαλα, αλλά δεν κυβέρνησαν κιόλας, αλλά ούτε και οι άνθρωποι της Αριστεράς βαρύνονται από οικονομικά σκάνδαλα. Επειδή λοιπόν τα χέρια είναι καθαρά πρέπει να τα λερώνουμε με εγκλήματα; Να παίρνουμε κατσαβίδια και μαχαίρια και να τα χώνουμε στους ξένους; Γιατί σε λίγο θα φτάσουμε στους φούρνους, κοντά είμαστε, να τους βάζουμε στους φούρνους».

Όλα αυτά με μια χαλαρή έναρξη σε ρυθμούς Gangnam Style και guest star την Ζωζώ Σαπουτζάκη που τραγούδησε, χόρεψε και συμμετείχε στο σκετσάκι.

Στα καλύτερα της βραδιάς το σχόλιο περί ληγμένων κολύβων για τον Πέτρο Γαϊτάνο και το αντίστοιχο για το Αχ που ξεστόμισε η Μέρκελ μόλις είδε τον Αντώνη Σαμάρα «Είναι καθαρά γυναικείο το 'Αχ'. Είχα ξεχάσει πως είναι γυναίκα αυτή. Είναι σαν να της γαργάλισαν το...Ας το πει κάποιος να μην το χρεωθώ εγώ! Το ΕΣΡ της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ