Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δηλώνει -από το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ- πως δεν θα ψηφίσει τα μέτρα - iefimerida.gr

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δηλώνει -από το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ- πως δεν θα ψηφίσει τα μέτρα

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δηλώνει πως δεν θα ψηφίσει τα μέτρα από το ραδιόφωνο του ΣΥΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένος να μην ψηφίσει τα μέτρα όταν κατατεθούν στην Βουλή, εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, κατά την διάρκεια συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο 105,5».

Ο κ. Κασσης είπε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορεί να λέμε άλλα προεκλογικά κι άλλα μετεκλογικά. Σ' αυτό θα μείνω κι η στάση μου κατά κύριο λόγο είναι αρνητική όσον αφορά την ψήφιση των μέτρων με βασικό λόγο αυτόν. Πέραν του ότι, όπως σας είπα, τα μέτρα είναι άδικα κι ακουμπούν πάλι τους ίδιους, ανθρώπους, τις ίδιες κοινωνικές ομάδες, που υποφέρουν αυτή τη στιγμή πάρα πολύ».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε επίσης: «Δεν πρόκειται να αλλάξω σε ό,τι έχει σχέση με τις σκέψεις μου πηγαίνοντας προς την ψήφιση, διότι θεωρώ ότι είναι πολύ άδικα τα μέτρα αυτά».

Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με το αν είναι σωστό να ψηφιστεί το συγκεκριμένο πακέτο. «Δεν ξέρω αν σώζεται η χώρα και στη συνέχεια θα χρησιμοποιούμε αυτό το επιχείρημα προκειμένου να ψηφίζονται τόσο σκληρά μέτρα για την κοινωνία. Θα έπρεπε να υπάρξουν άλλες κατευθύνσεις κι άλλες πηγές εσόδων προκειμένου να μειωθούν αυτά τα μέτρα, παρότι κάποια είχα ψηφιστεί με τη δεύτερη σύμβαση».

Ο Μιχάλης Κασσής είναι ο δεύτερος βουλευτής της Ιπποκράτους ο οποίος αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα, μετά τον Θόδωρο Παραστατίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ