Καταγγελίες για βιαιοπραγίες αστυνομικών σε βάρος αλλοδαπών κρατουμένων - iefimerida.gr

Καταγγελίες για βιαιοπραγίες αστυνομικών σε βάρος αλλοδαπών κρατουμένων

Καταγγελίες για βιαιοπραγίες Αστυνομικών σε βάρος αλλοδαπών σε τμήμα του Πειραιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταγελίες για ξυλοδαρμούς σε βάρος μεταναστών και άσχημες συνθήκες κράτησης στο αστυνομικό τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά οδήγησαν το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομιάς να διατάξει σχετική έρευνα.

Τις καταγγελίεες είχαν κάνει οι σύλλογοι «Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή» και η «Ένωση Μεταναστών Εργατών».

Συγκεκριμένα είχαν καταγγείλει πως τρείς κρατούμενοι από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές ξυλοκοπήθηκαν την Κυριακή 21/10 στις 10 το βράδυ, στον τρίτο όροφο.

Οι ίδιοι καταγγέλλουν επίσης, ότι οι συνθήκες κράτησης στο κελί του συγκεκριμένου τμήματος είναι απαράδεκτες, καθώς δεκαοκτώ άνθρωποι στοιβάζονται στον ίδιο χώρο κράτησης, ο οποίος είναι για δύο έως τρία άτομα, ενώ αναφέρουν επίσης, ότι οι αστυνομικοί αρνούνται να τους οδηγήσουν στην τουαλέτα όταν το ζητούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ