Η προεκλογική εκστρατεία του Γιάννη Μπουτάρη έγινε ντοκιμαντέρ! - iefimerida.gr

Η προεκλογική εκστρατεία του Γιάννη Μπουτάρη έγινε ντοκιμαντέρ!

Η προεκλογική εκστρατεία του Γιάννη Μπουτάρη έγινε ντοκιμαντέρ!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προεκλογική εκστρατεία του Γιάννη Μπουτάρη για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης πραγματεύεται το ντοκιμαντέρ του Δημήτρη Αθυρίδη «Ένα Βήμα Μπροστά» που θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Άμστερνταμ, καθώς συμπεριλήφθηκε στην ενότητα «Reflecting Images: Panorama».

Το φεστιβάλ IDFA διεξάγεται φέτος από 14 έως 25 Νοεμβρίου στην ολλανδική πρωτεύουσα και σύμφωνα με την Αthens Voice το ντοκιμαντέρ (συμπαραγωγή Pan Entertainment και ZDF/Arte) φιλοδοξεί να αποτυπώσει ένα αντισυμβατικό πολιτικό στίγμα που διακρίθηκε σε μια χώρα και κοινωνία υπό κρίση. Μέσα από την ιστορία ενός ανθρώπου που ανακατεύεται με τα κοινά ξεπερνώντας προσωπικά προβλήματα του παρελθόντος (εξάρτηση από το αλκοόλ), αλλά κι εκφράζοντας μια αίσθηση παρείσακτου outsider σε έναν χώρο «επαγγελματιών πολιτικών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ