Εκτακτη σύσκεψη στη ΔΗΜΑΡ υπό τον Φώτη Κουβέλη για τα εργασιακά - iefimerida.gr

Εκτακτη σύσκεψη στη ΔΗΜΑΡ υπό τον Φώτη Κουβέλη για τα εργασιακά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτακτη σύσκεψη στη ΔΗΜΑΡ υπό την προεδρία του Φώτη Κουβέλη είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα, προκειμένου να αποφασισθεί η γραμμή πλεύσης του κόμματος, τα επόμενα 24-ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στη σύσκεψη συμμετέχουν ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ανδρέας Παπαδόπουλος, καθώς και οι κύριοι Δημήτρης Χατζησωκράτης, Θεόδωρος Μαργαρίτης-Τζήμας και Σπύρος Λυκούδης.

Στη σύσκεψη συζητείται το κείμενο που παρέδωσε το πρωί στον κ. Κουβέλη ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, το οποίο προκάλσε και τις έντονες αντιδράσεις στη διάρκεια της συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών.

Στην Αγίου Κωνσταντίνου μετά την ανεξαρτηροποίηση του Γιάννη Μιχελογιαννάκη επικρατεί έντονος προβληματισμός σχετικά με τη στάση που θα κρατήσουν οι βουλευτές του κόμματος όταν τα μέτρα έρθουν προς ψήφιση στη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ