Απολύθηκε ο εμπορικός διευθυντής της Ολυμπιακής μια μέρα μετά την εξαγορά της από την Aegean - iefimerida.gr

Απολύθηκε ο εμπορικός διευθυντής της Ολυμπιακής μια μέρα μετά την εξαγορά της από την Aegean

Απολύθηκε ο εμπορικός διευθυντής της Ολυμπιακής μια μετά την εξαγορά της από την
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη... παράπλευρη απώλεια από την επικείμενη εξαγορά της Οlympic Air από την Aegean είναι ο εμπορικός διευθυντής της Olympic Air, Τάσος Μάης.

Ο κ. Μάης είχε εργαστεί στη δημόσια Ολυμπιακή και ακολούθως στην Οlympic Air του Ανδρέα Βγενόπουλου μέχρι σήμερα που του ανακοινώθηκε ότι δεν χρειάζονται πλέον οι υπηρεσίες του στο νέο σχήμα , δεδομένου ότι αυτές θα καλυφθούν από το εμπορικό της Αegean.

Να σημειωθεί ότι ούτε στην Aegean υπάρχει εμπορικός διευθυντής καθώς απολύθηκε προ τετραμήνου ο κ. Τζιάννι Ματάσα και οι αρμοδιότητες του τριχοτομήθηκαν. Όπως είναι φυσικό η απομάκρυνση του κ Μάη ενέτεινε την αναστάτωση στο προσωπικό και των δύο εταιρειών και κυρίως της Olympic Air για νέες απολύσεις και δη όσων επέλεξαν σε μια δεδομένη στιγμή να φύγουν από την Αegean και να απασχοληθούν στην ιδιωτικοποιημένη Ολυμπιακή.

Η ανησυχία αυτή ψιθυρίζεται συνεχώς από στους διαδρόμους της υπό εξαγορά εταιρείας με τον ισχυρισμό κάποιων μάλιστα ότι αποτελεί επιθυμία της ηγεσίας της αγοράστριας εταιρείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ