Στις 10 χώρες με τη μεγαλύτερη βελτίωση στις επιχειρηματικές συνθήκες η Ελλάδα - iefimerida.gr

Στις 10 χώρες με τη μεγαλύτερη βελτίωση στις επιχειρηματικές συνθήκες η Ελλάδα

Στις 10 χώρες με τη μεγαλύτερη βελτίωση στις επιχειρηματικές συνθήκες η Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη 8η θέση μεταξύ των 10 χωρών με τη μεγαλύτερη βελτίωση στις επιχειρηματικές συνθήκες καταλαμβάνει η Ελλάδα σύμφωνα με την ετήσια έκθεση "Doing Business" της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Η Ελλάδα κατατάσσεται πλέον στην 78η θέση της συνολικής λίστας, ανεβαίνοντας 11 θέσεις, καθώς πέρυσι βρισκόταν στην 89η θέση σε σύνολο 185 χωρών. Η έκθεση αξιολογεί πλήθος παραμέτρων που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα όπως οι συνθήκες έναρξης μιας επιχείρησης κι ο απαιτούμενος χρόνος έκδοσης οικοδομικής άδειας.

Στις 10 χώρες με τη μεγαλύτερη βελτίωση στις επιχειρηματικές συνθήκες η Ελλάδα | iefimerida.gr 0

Η χώρα που παρουσίασε τη μεγαλύτερη βελτίωση ήταν η Πολωνία η οποία κι αναρριχήθηκε στη 55η θέση και την ακολούθησαν η Σρι Λάνκα και η Ουκρανία. To Τοp 10 της λίστας συμπληρώνουν το Χονγκ Κονγκ, η Κίνα, η Νέα Ζηλανδία, οι ΗΠΑ, η Δανία, η Νορβηγία, η Βρετανία, η Νότια Κορέα, η Γεωργία και η Αυστραλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ