O μποξέρ που θέλει να σώσει την Ουκρανία - iefimerida.gr

O μποξέρ που θέλει να σώσει την Ουκρανία

O μποξέρ που θέλει να σώσει την Ουκρανία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα βήματα του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ θέλει να ακολουθήσει ο Ουκρανός μποξέρ Βίταλι Κλίτσκο ο οποίος ενδέχεται να αναδειχθεί στην τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Deutsche Welle, o πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών ετοιμάζεται για μια εντελώς διαφορετική μάχη από αυτές που είχε συνηθίσει καθώς στις 28 Οκτωβρίου οι Ουκρανοί πολίτες προσέρχονται στις κάλπες των εθνικών εκλογών.

Το κόμμα του Κλίτσκο φέρει το εντυπωσιακό όνομα "Ουκρανική Δημοκρατική Συμμαχία για τη Μεταρρύθμιση" με τα αρχικά του να σχηματίζουν τη λέξη "ουντάρ" η οποία στα ουκρανικά σημαίνει γροθιά. Η υιοθέτηση του συγκεκριμένου ονόματος υπερτριπλασίασε τη δημοτικότητα του κόμματος, ειδικά στους κόλπους των νεαρών ψηφοφόρων οι οποίοι διψούν για νέα πρόσωπα στην ουκρανική πολιτική σκηνή.

Στην καμπάνια του, ο πρώην μποξέρ χρησιμοποιεί συνθήματα κατά της διαφθοράς και υπέρ ενός βιοτικού επιπέδου ανάλογου με αυτού των ευρωπαϊκών χωρών. Με την εκλογική επιτυχία του σχηματισμού του να θεωρείται δεδομένη, ο Βίταλι Κλίτσκο ενδέχεται το βράδυ των εκλογών να αναδειχθεί σε ρυθμιστή των εξελίξεων, αποφασίζοντας αν θα συμβάλει στον σχηματισμό κάποιας κυβέρνησης συνεργασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ