«Σ'αγαπάω μεν αλλά...» - Διαδραστική κωμωδία στη σκηνή του Θεάτρου Αθηνά - iefimerida.gr

«Σ'αγαπάω μεν αλλά...» - Διαδραστική κωμωδία στη σκηνή του Θεάτρου Αθηνά

«Σ'αγαπάω μεν αλλά...» - Διαδραστική κωμωδία στη σκηνή του Θεάτρου Αθηνά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία παράσταση που θα συζητηθεί έκανε χθες πρεμιέρα στο Θέατρο Αθηνά και με το πρωτότυπο χιούμορ της θα μας ζεσταίνει όλη τη χειμερινή σεζόν. Το έργο «Σ'αγαπάω μεν αλλά» αγγίζει τον μέσο καθημερινό άνθρωπο και πραγματεύεται τα καθημερινά ζητήματα του γάμου, του διαζυγίου του έρωτα και της απιστίας, στην Ελλάδα της κρίσης.

Τη διαδραστική κωμωδία υπογράφουν ο Γιώργος Βάλαρης και ο Στέλιος Παπαδόπουλος, που έχουν ήδη μία μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό τους με την παράσταση «Το Μήλο», ενώ η υπόθεση της παράστασης είναι καθημερινή και ταυτόχρονα ξεκαρδιστική, αφού δείχνει δύο ζευγάρια από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, πως βιώνουν τα μεταξύ τους προβλήματα και τα μπερδέματα που προκύπτουν.

Ο Φώτης (Αλέξανδρος Σταύρου), είναι αστυνομικός στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ωστόσο δεν έχει καμία ειδική γνώση πάνω στους υπολογιστές, παρά μόνο μπήκε εκεί με βύσμα έχει για να χαζεύει όλη μέρα τσόντες. Λαϊκό παιδί, με χαμηλό IQ και αδυναμία στα «μεγάλα μπαλκόνια», είναι παντρεμένος με τη Βιβή με την οποία μεγάλωσαν μαζί στο Μενίδι.

Η Βιβή (Μαριάννα Τουμασάτου), είναι πωλήτρια στα Hondos Center, στα αρώματα Miyake. Παντρεύτηκε τον Φώτη σε μικρή ηλικία και προσπαθούν εδώ και χρόνια να κάνουν παιδί, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα, ενώ κάνει τη ζωή του Φώτη κόλαση με τη ζήλεια της.

Η Χριστιάνα (Αλεξάνδρα Παλαιολόγου), είναι κουμπάρα του Φώτη και της Βιβής, με την οποία μεγαλώσανε μαζί στα διπλανά σπίτια στο Μενίδι. Ωστόσο η Χριστιάνα σπούδασε, έγινε δικηγόρος και παντρεύτηκε τον Θάνο και μένουν μαζί στους Θρακομακεδόνες, ενώ στη γειτονιά πηγαίνει πια μόνο για να δει την μάνα της και πάντα βράδυ για να μην συναντάει τους γείτονες. Λένε, ότι στο πανεπιστήμιο «τα 'χε κάνει πλακάκια» με τον Πρύτανη για να παίρνει καλούς βαθμούς και ο Θάνος που το ήξερε, έκανε τα στραβά μάτια. Το τέταρτο μέρος της παρέας, ο Θάνος (Ιωσήφ Μαρινάκης), είναι κουμπάρος του πρώτου ζευγαριού και φίλος με τον Φώτη από μωρά παιδιά, όμως από τότε που έγινε δικηγόρος και μεγαλοπιάστηκε, δεν έχει τίποτα να πει μαζί τους και τους θεωρεί λίγο παρακατιανούς, αλλά όπως λέει, ένας αστυνομικός είναι πάντα χρήσιμος, για να του σβήνει τις κλήσεις και να του παίρνει τις πινακίδες πίσω, ενώ αντίστοιχα τον βλέπει και το πρώτο ζευγάρι, αφού «ένας δικηγόρος είναι πάντα χρήσιμος», για το Φώτη και τη Βιβή που κάθε τρεις και λίγο χωρίζουν...

Ωστόσο οι φαινομενικά τακτοποιημένες σχέσεις των ζευγαριών θα ανακατευτούν από μία «τρίχα» που θα φτάσει ένα ζευγάρι στα όρια του χωρισμού, μετά από 18 ολόκληρα χρόνια γάμου, ενώ μια «αντιπαροχή» θα ταράξει την κουμπαριά. Ένα «γιαπί» στους Θρακομακεδόνες θα φτάσει στα άκρα το ζευγάρι των μεγαλοδικηγόρων, ενώ μέσα σε όλα αυτά μπλέκονται με σουρεαλιστικό τρόπο ένα πανίσχυρο απορρυπαντικό, ένα μωρό απ 'την Κίνα, o Παναθηναϊκός και μία Μις Μάρτιος ξεχασμένη στον μπιντέ

Τελικά όμως πόσο αγαπάμε στον άλλο την δύναμη ή τις αδυναμίες του; Πόσο συχνά του το λέμε; Υπάρχει έρωτας μετά το γάμο; Σεξ μετά το γάμο; Σχέσεις μέσα στην οικονομική κρίση; Αυτούς τους προβληματισμούς και άλλα ερωτήματα θέτει η παράσταση που αναμένεται να συναρπάσει το αθηναϊκό κοινό.

Παραστάσεις: Απόγευμα:Σάββατο, Κυριακή 6.15 μ.μ.
Βραδυ: Πέμπτη., Παρασκευή, Σάββατο 9.15 μ.μ., Τετάρτη. 8 μ.μ.

Θέατρο Αθηνά (Αθήνα - Δεριγνύ 10)
Εισιτήρια 12 και 16 Ευρω

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ