Ομάδα Δράσης: Σταματήστε τη γενοκτονία – Μας ψεκάζουν με χημικά τοξικά απόβλητα - iefimerida.gr

Ομάδα Δράσης: Σταματήστε τη γενοκτονία – Μας ψεκάζουν με χημικά τοξικά απόβλητα

Ομάδα Δράσης: Σταματήστε τη γενοκτονία – Μας ψεκάζουν με χημικά τοξικά απόβλητα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για γενοκτονία των Ελλήνων και των παιδιών τους από τους... χημικούς αεροψεκασμούς προκειμένου να κρατούν τους πολίτες σε καταστολή, κάνουν λόγο τα μέλη της Δράσης Αττικής, τα οποία πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τα μέλη της Δράσης υποστηρίζουν πως κάθε ημέρα πραγματοποιούνται από αέρος χημικοί ψεκασμοί στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση των μελών της Δράσης στο λογαριασμό που έχουν τα μέλη της στο facebook. «Μας στερούν τα πάντα ακόμη και αυτή την ίδια μας την αναπνοή! Ο ουρανός καθημερινά βομβαρδίζεται από χημικά τοξικά απόβλητα δολοφονώντας μας! Δεν πάει άλλο! Η δική μας αδράνεια τους οπλίζει και μας καθιστά συνεργούς τους! Ελάτε όλοι μαζί την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στις 07.30 το πρωί έξω απ' το Πεντάγωνο, να τους δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα: Είμαστε αποφασισμένοι να μην τους αφήσουμε ήσυχους, Διαμαρτυρόμαστε ζητάμε εξηγήσεις, προχωρούμε σε μαζικές μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Η δική σας συμμετοχή θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις!!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ