2,3 εκ. ευρώ προσφέρει website γνωριμιών για χοντρές στην Κριστίνα Αγκιλέρα - iefimerida.gr

2,3 εκ. ευρώ προσφέρει website γνωριμιών για χοντρές στην Κριστίνα Αγκιλέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτή επιστολή έστειλαν οι υπεύθυνοι του TheBigAndTheBeautiful.com στην -τροφαντή πλέον- Κριστίνα Αγκιλέρα προκειμένου να δεχτεί να γίνει η επίσημη εκπρόσωπός του.

«Παρακολουθώ στενά την καριέρα της Κριστίνα. Θεωρώ ότι πλέον ταιριάζει απόλυτα στο να είναι το νέο πρόσωπο μας. Ελπίζω να την ενδιαφέρει να εξερευνήσει όλες τις δυνατότητες που της προσφέρουν τα επιπλέον κιλά της». Αυτό δήλωσε η CEO του Big and Beautiful Γουίτνι Τόμπσον, πρώην νικήτρια του America's Next Top Model που πήρε κιλά κατά την διάρκεια του θηλασμού.

2,3 εκ. ευρώ προσφέρει website γνωριμιών για χοντρές στην Κριστίνα Αγκιλέρα  | iefimerida.gr 0

Οι εκπρόσωποι της Αγκιλέρα δεν έχουν απαντήσει ακόμη στην πρόταση, αλλά δεν είναι και εντελώς απίθανο να την δεχτούν αφού η Κριστίνα μοιάζει αποφασισμένη να κρατήσει τα επιπλέον κιλά που έχει πάρει.

Όπως δήλωσε στο περιοδικό Lucky «Λατρεύω που πλέον έχω μεγάλο πισινό. Και προφανώς το γεγονός ότι μπορώ να δείχνω το ντεκολτέ μου. Αγαπώ το νέο μου σώμα. Και έχω ένα σύντροφο ο οποίος επίσης το αγαπά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ