Οι Παλαιστίνιοι δεν θα ανακηρύξουν μονομερώς ένα ανεξάρτητο κράτος - iefimerida.gr

Οι Παλαιστίνιοι δεν θα ανακηρύξουν μονομερώς ένα ανεξάρτητο κράτος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Παλαιστίνιοι δεν θα ανακηρύξουν μονομερώς ένα ανεξάρτητο κράτος, δήλωσε σήμερα ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Φάταχ, ο Αζάμ αλ-Άχμαντ, στη διάρκεια επίσκεψής του στη Μόσχα.

"Δεν προβλέπουμε να ανακηρύξουμε μονομερώς την ανεξαρτησία", δήλωσε ο αξιωματούχος αυτός του κινήματος του προέδρου Μαχμούντ Αμπάς στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Αντιμέτωποι με το πάγωμα των συνομιλιών με το Ισραήλ, οι Παλαιστίνιοι ετοιμάζονται να ζητήσουν από τον ΟΗΕ να αναγνωρίσει ένα παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967.

Σύμφωνα με τον Αζάμ αλ-Άχμαντ, η Ρωσία --μέλος του Κουαρτέτου, μαζί με την ΕΕ, τις ΗΠΑ και τον ΟΗΕ-- βλέπει εξάλλου θετικά αυτή την πρωτοβουλία.

"Κατά τη συνάντησή μας, ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ επιβεβαίωσε την υποστήριξη της Ρωσίας σ' αυτή τη διαδικασία", δήλωσε ο παλαιστίνιος αξιωματούχος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ισραήλ παλαιστίνη Φατάχ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ