Στο πόδι η ΕΛ.ΑΣ για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου - «Τροχάδην» τα στρατιωτικά αγήματα - iefimerida.gr

Στο πόδι η ΕΛ.ΑΣ για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου - «Τροχάδην» τα στρατιωτικά αγήματα

Στο πόδι η ΕΛ.ΑΣ για επεισόδια– Παρέλαση εξπρές την 28η Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία διαφορετική παρέλαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί φέτος για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, αφού η αστυνομία έχει ήδη ετοιμάσει ένα σχέδιο με ισχυρές δυνάμεις, νεκρές ζώνες και παρέλαση στο... τροχάδην ώστε να μην δημιουργηθούν επεισόδια. Για τους επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτραπεί στους διαδηλωτές να προσχωρήσουν σε επεισόδια και έκτροπα όπως την περσινή χρονιά.

Σύμφωνα με τα Νέα θα δημιουργηθεί μία μεγάλη σε έκταση «νεκρή ζώνη» όπου οι επίσημοι θα είναι αποκλεισμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παρέλαση από απόσταση, ενώ σύμφωνα με τον έως τώρα σχεδιασμό οι πολίτες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται επί της παραλιακής λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου. Για τη διευκόλυνση των πολιτών αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση αναφορικά με τα ακριβή σημεία από όπου θα μπορούν να παρακολουθήσουν την παρέλαση.

Ηδη 2.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός, ενώ διμοιριών των ΜΑΤ θα μετακινηθούν από την Αθήνα στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να ενισχύσουν τις τοπικές δυνάμεις. Παράλληλα τον ουρανό της πόλης θα «σαρώνει» το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ και πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Παράλληλα οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ζητήσει προφορικά από τα επιτελεία του Στρατού να μειωθεί στο ελάχιστο δυνατό ο χρόνος διέλευσης των τμημάτων, όπως έγινε την 25η Μαρτίου στην Αθήνα, η οποία διήρκεσε 23 λεπτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ