Ολάντ και Σαρκοζί πρωταγωνιστές αφίσας κλαμπ γνωριμιών για παντρεμένους! [εικόνα] - iefimerida.gr

Ολάντ και Σαρκοζί πρωταγωνιστές αφίσας κλαμπ γνωριμιών για παντρεμένους! [εικόνα]

Ολάντ και Σαρκοζί πρωταγωνιστούν στη διαφημιστική αφίσα κλαμπ γνωριμιών για... π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προκαλώντας επιχειρεί να γίνει γνωστό στη Γαλλία το σάιτ γνωριμιών για... παντρεμένους «Ashley Madison». Πώς; Γεμίζοντας το Παρίσι με αφίσες στις οποίες απεικονίζονται οι.. Φρανσουά Μιτεράν, Ζακ Σιράκ, Νικολά Σαρκοζί και Φρανσουά Ολάντ, με «ύποπτα» αποτυπώματα από κόκκινο κραγιόν στα πρόσωπά τους!

«Ποιο είναι το κοινό τους σημείο; Θα έπρεπε να έχουν σκεφτεί το Ashley Madison. Η ζωή είναι μικρή. Τολμήστε την περιπέτεια» είναι το σχόλιο που αναγράφεται στην αφίσα.

Η τακτική αυτή ακολούθησε το κλαμπ και κατά την προώθησή του σε άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα, στην Ιταλία. Εκεί ως το ιδανικό πρόσωπο για να τοποθετηθεί στην αφίσα θεωρήθηκε ότι ήταν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Το σάιτ, εμμέσως πλην σαφώς αναφέρεται στις απιστίες των προσώπων που απεικονίζει, χρησιμοποιώντας τους ως παράδειγμα προς μίμηση.

Το αμερικανικό κλαμπ Ashley Madison είναι μια ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους που επιθυμούν εξωσυζυγικές περιπέτειες. Φέρεται να έχει περί τα 16 εκατομμύρια μέλη σε 25 χώρες, άνδρες και γυναίκες που εγγράφονται με στόχο να κάνουν γνωριμίες, προφανώς απορρίπτοντας την...ασφυκτική έννοια της αιώνιας πίστης προς το «νόμιμο» έτερον ήμισυ.

Ολάντ και Σαρκοζί πρωταγωνιστές αφίσας κλαμπ γνωριμιών για παντρεμένους! [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ