Άσμουσεν: Η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες - iefimerida.gr

Άσμουσεν: Η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες

Άσμουσεν: Η Ελλάδα έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως η Ελλάδα καθώς και άλλες χώρες της ζώνης του ευρώ έχουν σημειώσει πρόοδο το τελευταίο διάστημα εξέφρασε ο Γιεργκ Άσμουσεν, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Μιλώντας σε συνέδριο το μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ τόνισε πως η Ιρλανδία, η Πορτογαλία και η Ελλάδα έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες, ενώ συμπλήρωσε πως θα απαιτηθεί χρόνος προκειμένου να αποτυπωθεί το αποτέλεσμα των μεταρρυθμίσεων στα οικονομικά δεδομένα.

«Η εντύπωση ότι δεν έχει γίνει τίποτα είναι λάθος. Υπάρχει η τάση να βλέπουμε μόνο τις αδυναμίες», είπε ο Γιέργκ Άσμουσεν αξιωματούχος.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΤ αποσαφήνισε πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι το ευρώ είναι μη αναστρέψιμο, ωστόσο θα κινηθεί στο πλαίσιο της εντολής της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ