Αγριο ξύλο μεταξύ ποδοσφαιριστών και εννιά αποβολές σε έναν αγώνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγριο ξύλο μεταξύ ποδοσφαιριστών και εννιά αποβολές σε έναν αγώνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ρινγκ μετέτρεψαν οι ποδοσφαιριστές της Εστουντιάντες και της Ντοράντος το γήπεδο σε αναμέτρηση για τη δεύτερη κατηγορία στο Μεξικό, που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή εννέα παικτών.

Ολα ξεκίνησαν στο 83ο λεπτό μετά από μία αψιμαχία που είχαν στον χώρο του κέντρου ο Εντουάρντο Λίλινγκστον των γηπεδούχων και ο Ροντρίγκο Φάλε των φιλοξενούμενων. Οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια για ακολουθήσει μία γενική σύρραξη ανάμεσα στην πλειοψηφία των παικτών, ακόμη και των αναπληρωματικών, που αντάλλαξαν κλωτσιές, μπουνιές, ενώ δεν έλειψε ακόμη και το κυνηγητό παικτών.

Ο αγώνας διακόπηκε για τριάντα λεπτά και ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα σε εννιά παίκτες, εκ των οποίων τρεις ήταν αναπληρωματικοί. Από την Εστουντιάντες, που νίκησε τελικώς 2-1, αποβλήθηκαν τέσσερις παίκτες και από την Ντοράντος πέντε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ