Η μικρή κόρη του τέως, Θεοδώρα, δηλώνει Πριγκίπισσα της Ελλάδας - iefimerida.gr

Η μικρή κόρη του τέως, Θεοδώρα, δηλώνει Πριγκίπισσα της Ελλάδας

Η μικρή κόρη του τέως
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν 10 ετών η μικρή κόρη του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου όταν επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα. Δεν έζησε τίποτα από την ιστορία της βασιλείας στην χώρα μας. Της άρεσε που περπατούσαν στον δρόμο και αναγνώριζε ο κόσμος τους γονείς της. Ξέρει ότι στην Ελλάδα μεγάλωσε ο πατέρας της και είχε να της πει πολλές ιστορίες από την παιδική του ηλικία. Στην Ελλάδα δεν έχει καταφέρει να ταξιδέψει όσο θα ήθελε. Ξέρει μόνο ότι λέγεται Θεοδώρα, Πριγκίπισσα της Ελλάδας και είναι η γαλαζοαίματη κόρη του Κωνσταντίνου και της Αννα-Μαρίας, τέως βασιλέων της χώρας.

Απασχολεί αρκετά συχνά τις ελαφρές σελίδες του ελληνικού Τύπου ή τα κουτσομπολίστικα περιοδικά. Κι αυτό γιατί η Θεοδώρα (με το Βυζαντινό όνομα) είναι ηθοποιός και παίζει στη σαπουνόπερα Τόλμη και Γοητεία.

Σήμερα η κόρη του τέως βασιλιά πόζαρε στον φακό αδυνατισμένη και ανανεωμένη και μίλησε για την καριέρα της στην «Real life»: «Τρεις φορές την εβδομάδα περνάω από οντισιόν και από το σπίτι στέλνω συνέχεια βιογραφικά σε παραγωγές που με ενδιαφέρουν » λέει, αναφερόμενη στις προσπάθειες που καταβάλλει προκειμένου να διακριθεί στην υποκριτική.

Ονειρεύεται τον πρίγκηπα

«Θέλω να κάνω οικογένεια. Ονειρεύομαι και εγώ τον γοητευτικό πρίγκιπα» εξομολογείται η μικρή κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Και τονίζει: «Τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου τις έχω περάσει με την οικογένεια μου... Η οικογένεια μου είναι ο θησαυρός μου»!.

Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πριγκίπισσα Θεοδώρα, επισκέφθηκε το Λος Άντζελες πριν από πολλά χρόνια, όταν θέλησε να δει από κοντά πώς ζούσε τότε ο αδελφός της πρίγκιπας Παύλος. Έμεινε εκεί για λίγο καιρό και αυτό που έχει να θυμάται είναι πως μέσα σε δύο εβδομάδες έκανε ό,τι δεν είχε κάνει έξι μήνες στο Λονδίνο. Εκτοτε, δύσκολα ανταλλάσσει την Πόλη των Αγγέλων με κάποιο άλλο μόνιμο τόπο διαμονής. Εκτός εάν πρόκειται για την Ελλάδα.

Η Θεοδώρα μιλά με ενθουσιασμό και για την νέα της ταινία, με τίτλο Crimson Tear, την οποία χαρακτηρίζει ως το μεγαλύτερο επαγγελματικό της βήμα μέχρι σήμερα. «Είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ βασισμένο στις ζωές πέντε τελειόφοιτων φοιτητών. Μια από τις κοπέλες έχει επαναλαμβανόμενες παραισθήσεις, σε σημείο που δεν μπορεί να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από το όνειρο. Έτσι, όταν ο φίλος της δολοφονείται, δεν μπορεί να καταλάβει εάν το έχει κάνει αυτή ή όχι. Όλο αυτό οδηγεί σε μια τρέλα, γιατί νιώθει ανίκανη να κατανοήσει τί είναι αληθινό και τι βρίσκεται στην σφαίρα της φαντασίας. Δεν πρόκειται για κάποια «γλυκανάλατη» ταινία. Είναι περισσότερο «σκοτεινή».

Σε λίγο θα μας πει ότι είναι αυτοδημιούργητη

Η Θεοδώρα είναι το ένα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας. Δεν επαναπαύτηκε σε κανέναν τίτλο σχετικά με την γαλαζοαίματη καταγωγή της και μετά τις σπουδές υποκριτικής που έκανε, θέλησε να πάρει την ζωή της στα χέρια της. Παρά το ότι ήδη δουλεύει ως ηθοποιός, δεν σταματά να ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις στον χώρο της.

«Τρεις φορές την εβδομάδα κάνω μάθημα υποκριτικής. Τις ελεύθερες ώρες μου, βλέπω θέατρο ή κάνω πρόβες. Εκτός από αυτά βέβαια, πηγαίνω συνέχεια σε κάστινγκ, οντισιόν, και προσπαθώ γενικότερα να ενημερώνομαι σχετικά. Ωστόσο, λατρεύω την πεζοπορία, και οι δρόμοι του Λος Αντζελες προσφέρονται για αυτό. Περπατάω συνέχεια! Τέλος αγαπάω και την μουσική. Μαζί με τους φίλους μου, πηγαίνουμε σε συναυλίες και σε μουσικά φεστιβάλ».

Τι συμβουλή της έδωσαν οι δικοί της; «Ακόμη και σε αυτό υπήρξα τυχερή, καθώς οι γονείς μου με υποστήριζαν 100%. Μου λένε συχνά: «Το μόνο που θέλουμε είναι να είσαι ευτυχισμένη. Αν είσαι εσύ καλά, θα είμαστε κι εμείς. Ειδικά ο πατέρας μου, ξέρω πως είναι πολύ περήφανος για μένα». Και καταλήγει: «Η αγάπη του πατέρα μου για την Ελλάδα ξεπερνάει οτιδήποτε άλλο. Έχω επισκεφθεί μαζί του πολλά μέρη, αλλά υπάρχουν και τόσα άλλα ακόμα που πραγματικά θα ήθελα κι εγώ να επισκεφθώ. Οι Έλληνες έχουν πάθος μέσα τους και ξέρουν να προσφέρουν».

Η αυτού υψηλότης πριγκήπισσα Θεοδώρα

Ενα περιστατικό που «τσαλάκωσε» το image της Θεοδώρας έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2010, αλλά έγινε γνωστό πρόσφατα, όταν η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Την ημέρα που τη σταμάτησαν οι αστυνομικοί στην περιοχή του Μοντερέι, η πριγκίπισσα έτρεχε με 160 χιλιόμετρα την ώρα, ακολουθώντας ένα άλλο αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο του ελέγχου που διενήργησαν οι αστυνομικοί, η Θεοδώρα υποβλήθηκε και σε αλκοτέστ, το οποίο αποκάλυψε επίπεδο αλκοόλ 0,7 στον οργανισμό της. Μετά το πρόστιμο, της ήρθε και η κλήση για να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, όπου η ίδια ήλπιζε να τελειώνει με την υπόθεση πληρώνοντας απλώς κάποιο πρόστιμο.

Η παρουσία της από τα τοπικά media χαρακτηρίστηκε «υπεροπτική», ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που γέλασαν όταν διαβάστηκε το πλήρες όνομα της στη δικαστική αίθουσα: «Η αυτού υψηλότης πριγκίπισσα Θεοδώρα». Η ίδια, σύμφωνα με τοπικά media, έμεινε έκπληκτη όταν ο πρόεδρος όρισε ημερομηνία τακτικής δικασίμου, στην οποία, όμως, έχασε, πληρώνοντας 1.000 δολάρια πρόστιμο συν τα έξοδα της δίκης, αποφεύγοντας φυσικά να εμφανιστεί, εκπροσωπούμενη από δικηγόρο. Κι έτσι έληξαν όλα για να μπορέσει πλέον να συνεχίσει ανεπηρέαστη την αέναη αναζήτηση μιας καριέρας στο Χόλιγουντ, την οποία έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου τρία χρόνια.

Θέλει να κάνει καριέρα στο θέατρο

Γεννημένη στις 9 Ιουνίου του 1983, η Θεοδώρα δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να ανακαλύψει την καλλιτεχνική της φλέβα. Στο Ελληνικό Κολέγιο του Λονδίνου έδωσε τα πρώτα δείγματα, αν και κάποιες φορές, όπως θυμούνται συμμαθήτριές της, το ταλέντο της δεν εκτιμήθηκε δεόντως και αντί να παίζει βοηθούσε στην παραγωγή της παράστασης Η εμμονή της Θεοδώρας με το θέατρο και την υποκριτική συνεχίστηκε και στο Woldingham School του Σάρεϊ, όπου η πριγκίπισσα έπαιξε σε πολλές παραστάσεις. Την ενθάρρυνε πολύ και ο πατέρας τηςΓι' αυτό όταν η Θεοδώρα επέλεγε τις θεατρικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Northeastern οι γονείς της δεν εξέφρασαν κάποια αντίρρηση.

Πέρα από τη συμμετοχή της στην σαπουνόπερα, η Θεοδώρα που έχει ξεκινήσει την καριέρα της, με το όνομα Theodora Greece ενδέχεται να συμμετάσχει στην ταινία "The Big Valey", ενώ έχει εμφανιστεί και στην ταινία "Where Did You Sleep Last Night" και αναμένεται να παίξει και στο "Little Boy" που θα βγει στις αίθουσες την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ