Βρούτσης: Είμαστε σε καλό δρόμο με τα εργασιακά - iefimerida.gr

Βρούτσης: Είμαστε σε καλό δρόμο με τα εργασιακά

Βρούτσης: Είμαστε σε καλό δρόμο με τα εργασιακά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είμαστε πολύ κοντά στην τελική συμφωνία» είπε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου όπου πραγματοποιείται ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Είχαμε συζητήσεις για τα εκκρεμή θέματα. Είμαστε πολύ κοντά στην τελική συμφωνία και σε πολύ καλό δρόμο με τα εργασιακά ζητήματα. Η συμβολή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη είναι πολύ σημαντική», είπε συγκεκριμένα ο κ. Βρούτσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη μέχρι τώρα συζήτηση γίνεται γνωστό ότι για τις τριετίες θα ισχύει ό,τι ίσχυε μέχρι σήμερα ενώ θετική, σύμφωνα και με την εισήγηση του κ. Βρούτση αναμένεται να είναι και η έκβαση για το θέμα των αποζημιώσεων.

Επιθυμία και επιδίωξη της κυβέρνησης είναι να κλείσουν άμεσα όλα τα εκκρεμή ζητήματα με τους εκπροσώπους των δανειστών για να προχωρήσει η αξιολόγηση της Τρόικα και να παραδοθεί άμεσα, προκειμένου στο Eurogroup στις 12 Νοεμβρίου να αποφασιστεί η εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ