Η Ελλη Στάη και η φράση «τι μου φέρατε εδώ πέρα αυτό το τέρας» - iefimerida.gr

Η Ελλη Στάη και η φράση «τι μου φέρατε εδώ πέρα αυτό το τέρας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστρέφει από τη Δευτέρα στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ η δημοσιογράφος Ελλη Στάη, μετά την «ανάκριση» που έγινε για την εμπλοκή της με τη διοίκηση του καναλιού. Σε απόσπασμα από την αναφορά της ΕΔΕ καταγράφεται για ποιον είπε η κυρία Στάη τη φράση : «Τι μου το φέρατε εδώ αυτό το τέρας;»

Στο μέτωπο των ειδήσεων επιστρέφει λοιπόν η Ελλη Στάη αφού ολοκληρώθηκε χωρίς να καταλογίσει ευθύνες η ΕΔΕ για την ρήξη της κυρίας Στάη με τη διεύθυνση ειδήσεων. Το πόρισμα της διαδικασίας δεν καταλόγισε ευθύνες σε κανέναν εμπλεκόμενο και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Ωστόσο την Κυριακή, στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής δημοσιεύεται απόσπασμα από την γραπτή αναφορά της ΕΡΤ, μετά την ΕΔΕ, το οποίο φέρεται να «καταθέτει» ο διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Θωμόπουλος για τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας και τη φράση της «τι μου φέρατε εδώ αυτό το τέρας;» :

«Τη Δευτέρα 1η και την Τρίτη 2/10, η συμπεριφορά της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ξεπέρασε κάθε όριο. Λίγο πριν βγει στο δελτίο αποκάλεσε «τέρας» μια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που γνώριζε ότι την ακούνε τόσο στο στούντιο όσο και στο κοντρόλ. Μάλιστα ο εκδότης Αντώνης Δελλατόλας που την άκουσε να ειρωνεύεται τη συγκεκριμένη πολιτικό, σηκώθηκε να φύγει. Τον συγκράτησα και του ζήτησα να παραμείνει. Της ζήτησα να σταματήσει επιτέλους τα σχόλια κατά πάντων την ώρα των ειδήσεων. Αντί άλλης απάντησης, μου είπε ότι στο κοντρόλ θέλει τη Νικόλ Λιβαδάρη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ