Νέα τροπή στο «Καρούζος Gate» - Eλέγχεται για «αμαρτωλά» υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού - iefimerida.gr

Νέα τροπή στο «Καρούζος Gate» - Eλέγχεται για «αμαρτωλά» υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταθέσεις μαρτύρων εμπλέκουν τον καταζητούμενο επιχειρηματία Γιάννη Καρούζο και την πρώην σύζυγό του Ρεβέκκα Σκαφτούρα σε εταιρία του Σωτήρη Εμμανουήλ , πρώην προέδρου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, που ελέγχεται για τα «αμαρτωλά» υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού.

'Oπως αποκαλύπτει σήμερα η Real News συνδετικός κρίκος των δύο σκανδάλων είναι σύμφωνα με τους μάρτυρες η εταιρία S.E. ENTERPICES S.A. η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για τις «υποβρύχιες» μίζες. Τόσο ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ ΛΙβανός , όσο και ο κατασκευαστής Γιώργος Ζωγραφάκης που πήρε στα χέρια του τον όμιλο Καρούζου, έχουν καταθέσει στις αρχές στοιχεία που συνδέουν τη συγκεκριμένη εταιρία με τον Γιάννη Καρούζο και τη Ρεβέκκα Σκαφτούρα.

Μιλώντας στην Real News ο Γιώργος Ζωγραφάκης επιβεβαίωσε ότι έχουν κατατεθεί στοιχεία στην εισαγγελία, αποκαλύπτοντας ότι λογιστής της εταιρίας του Εμμανουήλ, ήταν ο Παναγιώτης Καραλής , οικονομικός διευθυντής του ομίλου Καρούζος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ