Σύμβουλο για ασφαλισμένους και συνταξιούχους εξασφαλίζει ο ΟΑΕΕ - iefimerida.gr

Σύμβουλο για ασφαλισμένους και συνταξιούχους εξασφαλίζει ο ΟΑΕΕ

Σύμβουλο για ασφαλισμένους και συνταξιούχους εξασφαλίζει ο ΟΑΕΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ελεύθερων επαγγελματιών, ο ΟΑΕΕ, έχει θέσει τις τελευταίες 15 μέρες σε λειτουργία γραφεία συμβούλων για ασφαλισμένους και συνταξιούχους. ΟΙ σύμβουλοι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του οργανισμού, που αναζητούν πληροφορίες για συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά θέματα.

Το πρόγραμμα βρίσκεται ακόμα υπό δοκιμή και προς το παρόν, λειτουργούν πιλοτικά, δύο γραφεία σε όλη τη χώρα. Ένα στην Αθήνα, στο ισόγειο των επί της οδού Ακαδημίας 22 γραφείων του ΟΑΕΕ και ένα στη Θεσσαλονίκη, στον χώρο των επί της 26ης Οκτωβρίου γραφείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α΄Τομέα του Οργανισμού.

Οι σύμβουλοι δέχονται το κοινό μία φορά την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, από τις 8.30 το πρωί, έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι και προσφέρουν πληροφορίες σχετικές με θέματα υπαγωγής στην ασφάλιση (προϋποθέσεις, προαιρετική ασφάλιση, εξαιρέσεις, εταιρείες, ρυθμίσεις κλπ) ή τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης (για απονομή, αναγνωρίσεις χρόνου, θέματα διμερών συμβάσεων και ευρωπαϊκής ένωσης, διαδοχική κλπ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ