Δούρου: «Οι ηγέτες της Ευρωζώνης είναι εκτός τόπου και χρόνου» - iefimerida.gr

Δούρου: «Οι ηγέτες της Ευρωζώνης είναι εκτός τόπου και χρόνου»

Δούρου: «Οι ηγέτες της Ευρωζώνης είναι εκτός τόπου και εκτός χρόνου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρακτική του καρότου και του μαστιγίου χρησιμοποιεί η Ευρώπη για την Ελλάδα δήλωσε η Ρένα Δούρου, υποστηρίζοντας πως η ανάπτυξη και η παραμονή στο ευρώ συνιστούν το καρότο και η συνέχιση της αδιέξοδης και καταστροφικής λιτότητας, το μαστίγιο.

Η υπεύθυνη ευρωπαϊκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε πως «οι ηγέτες της Ευρωζώνης είναι εκτός τόπου και εκτός χρόνου», διατυπώνει η Ρένα Δούρου, υπεύθυνη ευρωπαϊκής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη δήλωση που έκαναν τα ξημερώματα για την Ελλάδα.

Η κ. Δούρου αναφέρει ότι οι ηγέτες της Ευρωζώνης με ξεχωριστή ανακοίνωσή τους αποδίδουν εύσημα στην Ελλάδα για το υπό εξέλιξη πρόγραμμα δρακόντειας λιτότητας που έχει γονατίσει την ελληνική κοινωνία και προσθέτει ότι, αφού αναγνωρίζουν τη «σημαντική πρόοδο στην επαναδρομολόγηση του προγράμματος προσαρμογής», ζητούν τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων για την «ταχύτερη εφαρμογή του προγράμματος», ως προϋποθέσεις προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη και να διασφαλιστεί «το μέλλον της χώρας στην Ευρωζώνη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ