Γαμπρός ντύνεται αυτό το Σαββατοκύριακο ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ - iefimerida.gr

Γαμπρός ντύνεται αυτό το Σαββατοκύριακο ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Γαμπρός ντύνεται αυτό το Σαββατοκύριακο ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν 10 μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Τζέσικα Μπίελ ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αυτό το Σαββατοκύριακο κάπου στην Ιταλία.

Σύμφωνα με το περιοδικό Us Weekly, το οποίο επικαλείται πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, η τελετή θα γίνει σε στενό κύκλο, με παρόντες μόνο στενούς φίλους και συγγενείς, ενώ η ακριβής τοποθεσία είναι μυστική, ώστε να αποφύγουν την παρέλαση των παπαράτσι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο τραγουδιστής και ηθοποιός είχε δηλώσει για τον επικείμενο γάμο του: «Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να θυμάσαι όταν ετοιμάζεσαι να μπεις σε έναν γάμο, ότι δεν ξέρεις τίποτα για αυτό. Αλλά παρατηρώντας τον γάμο της μητέρας μου με τον πατριό μου, έχω καταλάβει πως ο γάμος τους είναι επιτυχημένος γιατί υπάρχει προσπάθεια κι από τους δύο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ