Σοκ στη Wall Street - Ανεστάλη η διαπραγμάτευση της μετοχής της Google - iefimerida.gr

Σοκ στη Wall Street - Ανεστάλη η διαπραγμάτευση της μετοχής της Google

Σοκ στη Wall Street - Ανεστάλη η διαπραγμάτευση της μετοχής της Google
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σεισμό στη Wall Street προκάλεσαν τα απογοητευτικά οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου που ανακοίνωσε η Google η οποία σημείωσε κάθετη πτώση της κερδοφορίας της κατά 20%.

Η είδηση προκάλεσε μαζικές πωλήσεις των μετοχών της εταιρείας και μετέφερε σε «αρνητικό έδαφος» ολόκληρη τη νεοϋορκέζικη κεφαλαιαγορά, έπειτα τέσσερις ημέρες συνεχών κερδοφόρων συνεδριάσεων. Μάλιστα ο πανικός γενικεύθηκε όταν η μετοχή της Google έφτασε να χάνει 11% της αξίας της οπότε και αποφασίστηκε η αναστολή της διαπραγμάτευσής της.

Ειδικότερα η Google ανακοίνωσε για την περίοδο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου κέρδη 2,18 δισ. δολαρίων ή 9,03 δολαρίων ανά μετοχή. Οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη 10,65 δολαρίων ανά μετοχή. Μειωμένα ήταν όμως κατά 15% σε σχέση με πέρυσι και τα έσοδα που κατέβαλαν στην εταιρεία οι διαφημιστές.

Ωστόσο, 40 λεπτά ριν λήξει η σημερινή συνεδρίαση, επαναλήφθηκε η διαπραγμάτευση της μετοχής της Google.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ