Η Apple ετοιμάζει εκδήλωση έκπληξη - Φημολογείται ότι θα παρουσιάσει το iPad mini - iefimerida.gr

Η Apple ετοιμάζει εκδήλωση έκπληξη - Φημολογείται ότι θα παρουσιάσει το iPad mini

Η Apple ετοιμάζει εκδήλωση έκπληξη - Φημολογείται ότι θα παρουσιάσει το iPad min
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Apple κάλεσε πρόσφατα με ανακοίνωσή της εκπροσώπους Τύπου να παρακολουθήσουν την παρουσίαση ενός νέου προϊόντος στις 23 Οκτωβρίου, όπου σύμφωνα με τις φήμες είναι πιθανό να πρόκειται για το νέο iPad mini.

Η εκδήλωση θα γίνει μόλις δυο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του iPhone5 γεγονός που προκαλεί έκπληξη, αφού η Apple δε συνηθίζει να παρουσιάζει δύο προϊόντα την ίδια περίοδο.

Σε αυτό το σημείο, πολλά ερωτήματα προκύπτουν: θα έχει καινούρια θύρα το mini iPad, ενώ το iPad Retina θα έχει ακόμα τον παλιό φορτιστή ; Η Apple θα συνεχίσει πραγματικά να ανανεώνει τα δύο iPad προϊόντα της σε τακτά χρονικά διαστήματα;

Πέρα από αυτό, το βασικό ερώτημα που ελπίζουμε να λυθεί στις 23 του μήνα είναι αν η Apple είναι πρόκειται πραγματικά να ρίξει ένα ακόμα μοντέλο στην αγορά συνδυάζοντας τη Retina με το MacBook Pro των 13-ιντσών και μήπως αυτό στο μέλλον θα επιφέρει ανανεώσεις στα ήδη μικρά laptop που κυκλοφορούν;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple Νέα παρουσίαση συσκευή ipad mini οκτώβρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ