Φαβορί ο Ομπάμα στις αμερικανικές εκλογές σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων - iefimerida.gr

Φαβορί ο Ομπάμα στις αμερικανικές εκλογές σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων

Φαβορί ο Ομπάμα στις αμερικανικές εκλογές σύμφωνα με τις εταιρείες στοιχημάτων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στις ΗΠΑ να έχει ξεκινήσει και να απομένουν 20 ημέρες πριν οι Αμερικανοί πολίτες αποφασίσουν ποιος από τους Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνεϊ θα είναι ο νέος ο πλανητάρχης τα στοιχήματα για το τελικό αποτέλεσμα πέφτουν βροχή.

Ήδη στις εταιρείες στοιχημάτων στο διαδίκτυο οι αποδόσεις συνεχώς αλλάζουν αφού μετά την... νίκη του Μπαράκ Ομπάμα στο δεύτερο ντιμπέιτ, ο νυν πρόεδρος ανέβηκε ξανά στη θέση του φαβορί, με απόδοση 1,35, ενώ η νίκη του Ρεπουμπλικανού Μιτ Ρόμνεϊ έχει απόδοση 2,90.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας unibet εκτός από τα στοιχήματα για τον νικητή των εκλογών, μεγάλο ενδιαφέρον στο ποντάρισμα παρουσιάζουν και οι υποψήφιοι του υπουργού Εξωτερικών, μετά την απόφαση της Χίλαρι Κλίντον να αποχωρήσει. Φαβορί είναι υποψήφιοι από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών με επικρατέστερους τη Σούζαν Ράιςμε απόδοση 3,00 και τον Τζων Κέρυ με απόδοση 5,00. Στη θέση του αουτσάιντερ βρίσκεται ο πρώην πλανητάρχης Μπίλ Κλίντον με απόδοση 15,00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ