H Μέγκαν Φοξ έχει γεννήσει εδώ κι ένα μήνα αλλά κατάφερε να μην το μάθει κανείς - iefimerida.gr

H Μέγκαν Φοξ έχει γεννήσει εδώ κι ένα μήνα αλλά κατάφερε να μην το μάθει κανείς

H Μέγκαν Φοξ έχει γεννήσει εδώ κι ένα μήνα αλλά κατάφερε να μην το μάθει κανείς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά, αν όντως θέλεις να κρατήσεις κάτι κρυφό, μπορείς να το κάνεις ακόμα κι αν είσαι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα με δεκάδες παπαράτσι στο κατόπι σου. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η Μέγκαν Φοξ, η οποία γέννησε στις 27 Σεπτεμβρίου, αλλά μαθεύτηκε μόλις χτες.

Η 26χρονη ηθοποιός κατάφερε να κρατήσει κρυφή τη γέννηση του γιου της για περίπου τρεις εβδομάδες, μέχρι που αποφάσισε να το ανακοινώσει η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Facebook.

«Ήμασταν πολύ τυχεροί που περάσαμε μερικές κατάδικές μας ήρεμες στιγμές στο σπίτι με τον γιο μας. Γέννησα τον Νόα Σάνον Γκριν στις 27 Σεπτεμβρίου. Είναι ένα υγιές, χαρούμενο και τέλειο μωρό! Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε την ευλογία να αποκαλούμε τους εαυτούς μας γονείς αυτής της όμορφης ψυχούλας και θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω αυτήν την απόλυτη και χωρίς όρια αγάπη», έγραψε συγκεκριμένα.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί για την Μέγκαν Φοξ, ενώ ο 39χρονος σύζυγός της Μπράιαν Οστιν Γκριν έχει έναν ακόμη γιο, 10 ετών σήμερα, από προηγούμενη σχέση του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ