Θρίλερ με υπόθεση απαγωγής: Έπιασαν τους επτά δράστες, αγνοείται το 25χρονο θύμα - iefimerida.gr

Θρίλερ με υπόθεση απαγωγής: Έπιασαν τους επτά δράστες, αγνοείται το 25χρονο θύμα

Θρίλερ με υπόθεση απαγωγής -Έπιασαν τους επτά δράστες– Αγνοείται το 25χρονο θύμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόσμενη τροπή πήρε η υπόθεση απαγωγής ενός 25χρονου που όλοι νόμιζαν ότι έφτανε στο τέλος της, με τη σύλληψη των απαγωγέων του, καθώς αγνοούνται τα ίχνη του θύματος.

Η υπόθεση της απαγωγής του 25χρονου γνωστοποιήθηκε μόλις χτες, αν και ξεκίνησε τον Αύγουστο στο κέντρο της Αθήνας. Κι αυτό γιατί η μητέρα του αρχικά φοβήθηκε από τις απειλές των απαγωγέων και δεν ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι δράστες από την πλευρά τους ζήτησαν από τη μητέρα λύτρα 500.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ωστόσο η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή όταν δέκα ημέρες αργότερα η μητέρα ενημέρωσε την Αστυνομία, όταν οι απαγωγείς προσπάθησαν να «αρπάξουν» και την ίδια. Μετά από έρευνες η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τους επτά απαγωγείς. Μάλιστα το σοκ για τη μητέρα του θύματος ήταν μεγάλο, αφού ο εγκέφαλος της απαγωγής, ήταν ένας 72χρονος άνδρας, στενός οικογενειακός φίλος, ο οποίος γνώριζε πως η γιαγιά του νεαρού είχε κερδίσει πρόσφατα το λαχείο.

Τώρα η ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί να μάθει που βρίσκεται ο 25χρονος, ωστόσο οι απαγωγείς αρνούνται να πουν το παραμικρό, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να σκέφτονται ακόμα και το χειρότερο σενάριο, ο νεαρός να έχει δολοφονηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ