H Κίρστεν Ντάνστ και ο Βίγκο Μόρτενσεν ερωτοτροπούν στην Ακρόπολη. - iefimerida.gr

H Κίρστεν Ντάνστ και ο Βίγκο Μόρτενσεν ερωτοτροπούν στην Ακρόπολη.

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γυρίσματα της ταινίας «Τhe Two Faces of January» στην Αθήνα διαφημίζουν διεθνώς τη χώρα μας σε μια στιγμή που το έχει απόλυτη ανάγκη.

Οι φωτογραφίες από τους αστέρες της ταινίας του Χοσέιν Αμινί, τους Βίγκο Μόρτενσεν και Κίρστεν Ντανστ από την Ακρόπολη κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου. Οι αστέρες βρίσκονται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας που στηρίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Πατρίτσια Χάισμιθ το οποίο κυκλοφόρησε το 1964. Είναι χαρακτηριστικό ότι τηρούν σχεδόν ευλαβικά τις περιηγήσεις που περιγράφει η Χάισμιθ ανά την Ελλάδα. Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στην Τουρκία και σε στούντιο του Λονδίνου.

H Κίρστεν Ντάνστ και ο Βίγκο Μόρτενσεν ερωτοτροπούν στην Ακρόπολη. | iefimerida.gr 0

Η ταινία που θα βγει στους κινηματογράφους στο τέλος της επόμενης χρονιάς, αφηγείται την ιστορία ενός ζευγαριού Αμερικανών που βρίσκονται στην Αθήνα για διακοπές. Όμως ο άντρας, σκοτώνει κατά λάθος έναν αστυνομικό, και οι διακοπές τους γίνονται ένα ανθρωποκυνηγητό ζωής και θανάτου προκειμένου να διαφύγουν από τη χώρα περνώντας και από την Κνωσό.

H Κίρστεν Ντάνστ και ο Βίγκο Μόρτενσεν ερωτοτροπούν στην Ακρόπολη. | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ