Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Citigroup - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Citigroup

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Citigroup
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Βίκραμ Πάντιτ άφησε τους πάντως άφωνους με τη χθεσινή του απόφαση να αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Citigroup. Η παραίτηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της αποχώρησης του Τζον Χάβενς, προέδρου και γενικού διευθυντή της εταιρίας. Ετσι μέσα σε δυο 24ωρα η τρίτη μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα είδε δύο κορυφαία στελέχη της να αποχωρούν.

Ο Μάικλ Κόρμπατ, επικεφαλής των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της τράπεζας θα είναι ο αντικαταστάτης του Πάντιτ, με τον τελευταίο να δηλώνει «με δεδομένη την πρόοδο που έχει επιτύχει η εταιρία κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έφθασε η στιγμή κάποιος άλλος να αναλάβει τα ηνία της Citigroup».

Από την πλευρά του, ο Μάικλ Ο'ΑΝιλ, επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της Citigroup, σε επίσημη ανακοίνωσή του τόνισε ότι «σεβόμαστε την απόφαση του Βίκραμ. Από την πρώτη στιγμή που έφθασε στην εταιρία, στο ξεκίνημα της χρηματοπιστωτικής κρίσης έως και σήμερα, ο Βίκραμ έχει αναμορφώσει και έχει βοηθήσει να ενισχυθεί η κεφαλαιακή επάρκεια της Citigroup».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ