Χωρίς αποτέλεσμα και η τρίτη συνάντηση Βρούτση-Τρόικα - iefimerida.gr

Χωρίς αποτέλεσμα και η τρίτη συνάντηση Βρούτση-Τρόικα

Χωρίς αποτέλεσμα και η τρίτη συνάντηση Βρούτση-Τρόικα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Χωρίς συμφωνία κατέληξε και η τρίτη συνάντηση μέσα σε ένα 24ωρο των επικεφαλής της Τρόικας με τον υπουργό Εργασίας, με αποτέλεσμα το θρίλερ να παρατείνεται, καθώς η Τρόικα αναχωρεί για τις Βρυξέλλες και επιστρέφει στην Αθήνα τη Δευτέρα.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει σύγκλιση, υπάρχει απόσταση», δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Εργασίας μετά από τη βραδινή συνάντηση που κατέληξε και αυτή σε αδιέξοδο, συμπληρώνοντας ότι αυτό που ενδιαφέρει είναι να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση και να δοθεί μάχη με ρεαλισμό αλλά χωρίς ιδεοληψίες.

«Πρέπει να βρεθεί λύση και θα βρεθεί λύση, δεν θα υποστείλουμε τη σημαία της προσπάθειας, γιατί πρέπει να σωθεί η πατρίδα», δήλωσε ο ίδιος αξιωματούχος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο υπουργός Εργασίας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες από σήμερα, προκειμένου να καλυφθεί η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ